Wednesday, April 05, 2006

Forbrukerombudet advarer studenter

"Advarer studenter
Forventningene til studieåret på Film- og tv linjen ved Merkantilt institutt i Oslo innfridde ikke. Foto: NRK/FBI– Ikke la deg friste av innbydende brosjyremateriell og lovende ord fra privatskoler, sier Forbrukerombudet. Mange læresteder tilbyr ungdom utdanning til ingen nytte. " Fra NRKs nettsider http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/5598968.html

Igjen så har studenter fra MI gått ut i media og klager på studiene de får ved MI skolene og Tom-Atle Herland direktør ved Merkantilt institutt aviser all kritikk.
Ved kreative studier ved MI krever de ingen forkunnskap og da blir vel "lære av hverandre" et noe vagt undervisningsgrunnlag.
For meg virker MI som en ok skole dersom du skal ta et forberedene år til å studere ved en annen skole, på lik linje med Asker Kunst og design, Noroff etc. Skal man studere kreative fag og få en bra jobb er det nok westerdals som hjelder her til lands.

MI har gjort en veldig bra markedsføringkampanje i år. Jeg har selv blitt imponert over flashy stands ved utdanningsmessene, men når man vet hva som venter studentene blir lovnader om de beste studiene rett og slett feil.

Ellers så har England noen av de beste designskolene i verden. Kommer du ikke inn på westerdals anbefaler jeg å se ut av landet. En bachelor ved Ravensbourne Design og Communication koster omlag 20 000 mer enn å gå på MI hvor du fortsatt befinner deg på videregående nivå.

- Tenk kreativt se ut av landet -

0 Comments:

Post a Comment

<< Home